Valon Bela provokon Talat Xhaferin dhe BDI-në: Kako si Talateee? (Foto)

Shpërndaje

Ish aktivisti i OJQ-ve dhe që viteve të fundit është i afërt më strukturat e BDI-së në Cair, Valon Bela ka provokuar BDI-në dhe Talat Xhaferin për Ligjin për Gjuhën Shqipe.
Ku mbeti Ligji për gjuhën (t) shqipe ?
Kako si Talateeeee ?

Loading...