VLERËSIM DHE MIRËNJOHJE

Shpërndaje

Akademia Shqiptare Amerikane e Shkencave dhe Arteve, me seli në Nju Jork, e përfaqësuar nga Prof. Dr. Skender Kodra, dhe
Akademia Shqiptare Amerikane e Shkencave dhe Arteve, me seli në Shkup, e përfaqësuar nga Prof. Dr. Abdulla Mehmeti, 
në bazë të Vendimit të datës 23 gusht 2017, disa personalitete të shquar shqiptarë nga Maqedonia, për kontributin e tyre të veçantë në fushën e arsimit, shkencës dhe kulturës shqiptare, post mortum, do t’i nderojë me titullin AKADEMIK, edhe atë:

Prof. Dr. Fadil Sulejmani 
Prof. Dr. Masar Kodra 
Prof. Dr. Ali Vishko 
Prof. Dr. Rahmi Tuda 
Prof. Dr. Asllan Selmani 
Prof. Dr. Nexhat Abazi 
Prof. Dr. Mahmud Hysa 
Prof. Dr. Musli Halimi
Prof. Dr. Remzi Nesimi
Prof. Dr. Xhevat Gega
Prof. Dr. Petro Janura
Adem Kastrati, piktor akademik 
Ismail Hoxha, kompozitor

Ceremonia e ndarjes solemne të Certifikatave (familjeve të këtyre personaliteteve) do të organizohet gjatë javës së ardhëshme në Shkup, për të cilën opinioni dhe mediat do të njoftohen paraprakisht.

Shkup, 9 prill 2018

Loading...