VMRO-DPMNE: Nuk do të ketë takim liderësh

Shpërndaje

VMRO-DPMNE përmes një kumtesë me shkrim njofton se nuk do të ketë takim liderësh as ndonjë takim tjetër të ndërlidhur me informacionin rreth vijimit të bisedimeve për problemin që Greqia e ka me emrin tonë kushtetues.

“Përhapja e dezinformatave në opinion në temë të këtillë është përfundimisht joserioze dhe ka për qëllim që ta defokusojë opinionin nga çështjet e vërteta në llogari të ndonjë takimi”, qëndron në kumtesën e VMRO-DPMME-së.

Loading...