Maqedoni

Xhaferi: 3 ulëse, 4 kanta – dhe Tetova u gjelbërua! Ju lumtë KRIETARE!

Shpërndaje

Ka irronizuar sot veprimet e fundit të kryetares së komunës së Tetovës Teuta Arifi, aktivisti i shoqërisë civile Arianit Xhaferi.

Shumë media plasuan lajme të ndryshme, të cilat favorizonin veprimet për kthimin e hapësirave të gjelbërta në qytetin e Tetovës. Mirëpo pasi bëhët fjalë për një realitet tjetër, nuk ka nguruar që këtë ta thotë hapur aktivisti Xhaferi.

Është bërë praktikë që në fillim të muajit Mars, kryetarja merr aksion për të liruar hapësirat publike, mbjellur disa drunj tek-tuk dhe për një kohë shumë të shkurtër gjithçka i kthehet gjendjes së mëparshme. Popullohen hapësirat, thahen drunjtë, shtohen mbeturinat.

Andaj edhe Arianit Xhaferi nga OJQ ka shkruar: 3 ulëse, 4 kanta – dhe Tetova u gjelbërua! Ju lumtë KRIETARE!

Realisht është vështirë, që mediat të gënjejnë për aktivitetet e kryetarëve të komunave, ngaqë qytetarët përballen çdo ditë me atë realitet.

Loading...