Zaev: Përbërja e re qeveritare, pas 1 majit

Shpërndaje

Kryeministri Zoran Zaev tha se këtë fundjavë do të përfundojnë bisedimet me të gjitha forcat politike për përbërjen e re qeveritare, ndërsa pas festës 1 majit do të dihen saktësisht vendet ministrore dhe të drejtorive.
“Bisedimet po rrjedhin kënaqshëm dhe shpresoj që këtë fundjavë të përfundojmë të gjitha bisedimet. Pas festës së një majit do të prezantojmë ministrat e ri, dhe më pas do të bëhen ndryshime edhe në drejtoritë përkatëse”, tha Zoran Zaev, në konferencën e sotme për shtyp.

Loading...