33 vjeçarja nga Tetova kapet me heroin duke kaluar kufirin në Tabanovc. Ja ku e kishte fshehur drogën!

Shpërndaje

Tridhjet ditë paraburgim për tetovaren ka caktuar prokurori publik në Kumanovë për 33 vjeçaren nga Tetova që me 30 prill u kap me heroin në vendkalimin kufitar Tabanovc.

– Prokurori publik Kumanovë, duke vepruar në një ankesë penale të paraqitur nga Drejtoria e doganës ka iniciuar një procedurë kundër një personi të dyshuar se ka kryer krimin e “prodhimit të paligjshëm dhe shitje të drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve, thonë nga prokuroria.

E dyshuara 33-vjeçarja nga Tetovës, siç informojn nga prokuroria, është akuzuar se më 30 prill në pikën e kalimit kufitar në hyrje për në RM, u përpoq për të sjellur drogë heroinë.

– E dyshuara si një pasagjere në një autobus e kishte vendosur pakot me drogë heroin në vendin e caktuar për mbeturina në ulësen e autobusit. Gjatë kontrollit i janë gjetur dy pako në letër me heroinë të drogës narkotike me një peshë totale prej 13.44 gram.

Gjatë kontrollit në autobus, droga u zbulua dhe u sekuestrua nga zyrtarët.

Loading...