Aksioni i policisë, kërcënuesi i ambasadës së Finlandës fshihet në dollap (Video)

Shpërndaje

Në video material të transmetuara në emisionin Drejtësia në Kosovë shihen momentet kur Policia e Kosovës zbulon vendndodhjen e një personi të dyshuar për kërcënim ndaj ambasadës së Finlandës.

Aksioni është filmuar javën e kaluar dhe gjatë të njëjtit janë përshirë edhe njësitë elite të policisë.

Në videot e transmetuara shihet edhe reagimi i policisë kur kuptojnë se i dyshuari është fshehur në dollap brenda shtëpisë së tij.

Loading...