Alivanoset pasi e merr vesh lajmin për dënimin e Nikolla Gruevskit (Video)

Shpërndaje

Disa simpatizues ët VMRO-DPMNE-së dhe Nikolla Gruevskit janë grumbulluar para Gjykatës Themelore Shkup 1, ku sot iu shqiptua dënim prej dy viteve burg ish kryeministrit Nikolla Gruevski.

Njëri prej protestuesve madje ëshët alivanosur nga keqardhja.

Protestuesit tjerë shajën shtetin, kurse nuk mungojnë as ofendimet ndaj shqiptarëve.

Loading...