Anulohet “Target – Fortesa” për 19 qershor, pritet ekstradimi i Grujevskit dhe Boshkovskit

Shpërndaje

Seanca e sotme gjyqësore për lëndën “Target – Fortesa” është anuluar për 19 qershor sepse pritet vendimi i Gjykatës supreme në Greqi për ekstradimin e dy të akuzuarve Goran Grujevski dhe Nikolla Boshkoski.

Në rastin “Target – Fortesa” të PSP-së, të akuzuar janë ish-shefi i Drejtorisë së pestë në MPB, Goran Grujevski dhe i punësuari në DSK, Nikolla Boshkoski, të cilët ndodhen në paraburgim në Greqi, ish-ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankullovsk dhe ish-drejtori i DSK-së, Sasjo Mijallkov, si dhe ish-shefi i kabinetit të tij, Toni Jakimovski.

Loading...