Arrestohen valltare nga Kosova dhe Shqipëria në Zhelinë të Tetovës

Shpërndaje

Në një objekt hotelierik në fshatin Zhelinë të Tetovës, policia ka gjetur katër shtetase të huaj, dy prej tyre nga Kosova dhe dy nga Shqipëria. Ato janë dërguar në Sektorin për Punë të Brendshëm në Tetovë për procedim të mëtutjeshme.

Personat e arrestuar kanë qëndruar në mënyrë të paligjshme dhe kanë abuzuar me qëndrimin duke e kthyer në punë në objektet e hotelerisë, thonë nga Ministria e Brendshme.

Loading...