ASH homazhe në varrezat e dëshmorëve në Haraçinë me rastin e 5 majit

Shpërndaje

5 Maji dita e dëshmoreve të Kombit!

Delagacioni i ASH-së i udhëhequr nga Nënkryetari i Elmi Aziri dhe ish oficeri i lartë i UÇK-së Zulfi Adili-Qufa, vizituan kompleksin memorial të dëshmorëve në Haraçinë me rastin e 5 majit – Ditës së dëshmorëve të kombit.

Loading...