ASH – Tetovë: Kërkojmë revzion shtetëror për keqpërdorimet e Teuta Arifit

Shpërndaje

Në njē Konferencë për shtyp e Kryetarit të Aleancës për Shqiptarët Dega Tetovë Altrim Mahmuti, i cili se bashku me Kryesinë e Degës së ASH Tetove, kerkoi pergjegjesi politike për premtimet e parealizuara te Kryetares aktuale Teuta Arifi. Gjithashtu nga Dega e ASH Tetovës informuan opinionin se kjo degë ka kërkuar zyrtarish nga Agjensioni për Revezion Shtetëror që të kryejë Revizion në Komunën e Tetovës dhe kryetares së saj Teuta Arifit!

Loading...