BDI e pafuqishme, Anita Bezhoska guvernatorja e re Bankës së Maqedonisë

Shpërndaje

Në sesionin e 46-të të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë,  Anita Angelovska Bezoska është nominuar  guvernatore e Bankës Popullore të Maqedonisë. Ajo ka marrë 81 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim. Anita Angelovska Bezoska është guvernatori i parë femër në Bankën Popullore të Maqedonisë.

BDI edhe ne ketë rast doli parti e pafuqishme, për përzgjedhjen e guvernatorit te bankës popullore. Ditë më parë temë diskutimi për guvernatorë te bankës popullore ishte emri i Fatmir Besimit, por tani krejt të thënat bijën ne ujë pasi sot me shumice votash është zgjedhur Anita Angelovska Bezoska guvernatore e BPRM.

Loading...