Bela në Clickplus: Nëse Sela dhe Kasami do të dinë të bëjnë opozitën, ata do të fitojnë betejën e madhe

Shpërndaje

Bela ne emisiononin debativ qe mbahet ne ClickPluus, tha se sa i perket dy partive te mbetura Alenaces dhe Beses se Kasamit, une mendoj se eshte nje shanse vertete fantastik. Nese ata do të dinë të bëjnë opozitën, ata do të fitojnë betejën e madhe.

Per me teper shihni videon ne vazhdim.

https://www.youtube.com/watch?v=r11QIzA4JYk&feature=youtu.be

Loading...