Bexheti në ClickPlus: Është fat i mirë për ne që Greqia nuk e pranoi këtë emër

Shpërndaje

Në debatin e mbremshem u diskutua per temen Ilindeni dhe shqiptarët ku te ftuar ishin:

Vebi Bexheti– gjuhëtar
Nijazi Muhamedi – analist
Arben Llalla – historian
Arben Ratkoceri – gazetar

Historiani Bexheti tha se është fat i mirë për ne që Greqia nuk e pranoi këtë emër

Per me teper ndiqni videon e me poshtme

Loading...