Blerim Destani shkrihet pas ëmbëlsirave (FOTO)

Shpërndaje

Aktori i mirênjohur Blerim Destani në statusin e tij në rrjetin social instagram ka postuar një êmbëlsir duke e shijuar në maksimum shijen e saj dhe kjo tregon se ai shkrihet pas ëmbëlsirave.

Loading...