MaqedoniTop Lajme

Çavkovi del nga burgu i Shutkës (Video)

Shpërndaje

Ish-ministri i brendshëm, Mitko Çavkov sërish sot ka dal nga burgu i Shutkës. Edhe pse prokuroria u ankua, Gjykata e Apelit vërtetoi vendimin që ai të mbrohet në liri, informon INA. Çavkov për tu mbrojtur në liri ofroi kaucionin në vlerë prej 600 mijë euro, ku në këtë shumë bën pjesë prona e patundshme e tij si shtëpia, banesa, hapësirë afariste si dhe tokë.
Ish-ministri Çavkov gjatë kohës si drejtor i Drejtorisë së Sigurisë Publike akuzohet për ngjarjet e 27 prillit të vitit të kaluar, me akuzën për kërcënim terrorist ndaj rendit kushtetues dhe sigurisë. Kjo është hera e dytë që ai del nga paraburgimi.

Loading...