Dasma që po shokon botën: 92-vjeçari martohet me një 22-vjeçare (FOTO)

Shpërndaje

Një fermer 92-vjeçar irakian është martuar me një vajzë 70 vjet më të re se ai. Moussali Mohammed al-Moujamaie është martuar për herë të dytë me 22-vjeçaren Mouna Moukhlif al-Joubari.

“Jam shumë i lumtur që jam martuar në të njëjtën ditë me dy djemtë e mi. I kam shtyrë dasmat e dy bijve të mi disa herë në mënyrë që të mund të arrija të gjej një grua të mirë dhe të martohem të njëjtën ditë me djemtë”, u shpreh ai.

Moujamaie, i ve që prej tre vjetësh, ka fëmijë 12 djem dhe katër vajza nga martesa e tij e parë, që zgjati 58 vjet.

Loading...