Demiri në Clickplus: S’ka infuzion që e shpëton PDSH-në

Shpërndaje

Demiri ne emision e sontem ne nje debat ne ClickPlus, pronocohet per hyrjen e PDSH-se ne qeveri i cili mes tjerash tha se s’ka infuzion qe e shpeton PDSH-ne dhe qe qeveria ta ringjalle.

Per me teper shihni videon ne vazhdim.

https://www.youtube.com/watch?v=w8y9zUhdDIU&feature=youtu.be

Loading...