Dhëndri e nxjerr nusen me dhunë nga vetura, kur ta kuptoni arsyen do të habiteni (VIDEO)

Shpërndaje

Burri i njohur vetëm me mbiemrin Li, i ka befasuar të pranishmit në Sichuan të Kinës, kur e ka nxjerr nusen dhunshëm nga vetura.
Ende nuk dihen arsyet, por besohet se ai është nervozuar sepse ajo kishte shpenzuar afro 30 mijë euro për ceremoni, pa dijeninë e tij.

Mirëpo, të tjerët shkojnë edhe më larg duke thënë se ajo ka fjetur me ish-të dashurin një natë më parë dhe i ka treguar derisa po udhëtonin.

Ngjarja është publikuar edhe nga mediat që kanë shkruar se nusja ka fëmijë me një tjetër, ndërsa bashkëshorti saj i ri nuk e dinte që ekzistonin, prandaj veproi në këtë mënyrë.

Loading...