Maqedoni

“Dhuna në Qendër” dhe rasti “300”, në Gjykatën Penale

Shpërndaje

Në Gjykatën Penale sot do të vazhdoj procesi gjyqësor për lëndët “300” dhe “Dhuna në Qendër”.

Në seancat paraprake gjyqësore për rastin “Dhuna në Qendër” fajin e ka pranuar i akuzuari i katërt Tomislav Llazarov dhe i akuzuari i 5 Jordan Ristevski, të cilëve gjykata iu shqiptoi dënimi me kusht.

Në lëndën 300 i akuzuar është Gjoko Poposki, ish ndihmës ministër në MPB. Poposki akuzohet për shkelje gjatë furnizimit të 300 makinave për nevojat e Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Loading...