Edhe sot në kërkim të policëve

Shpërndaje

Pjesëtarët e FSK-së, NJSI-së dhe Alpinistë nga klubi i Prishtinës, pritet të rinisin edhe sot kërkimet për policët e zhdukur të Policisë së Kosovës në Kaçanik.
Makina e tyre është gjetur po atë natë, por trupat e tyre jo.

Kërkimet kanë nisur në Lepenc prej vendit ku u gjet makina.
Sot është dita e katërt që këto kërkime po bëhen por pa rezultate.
Dy pjesëtaret e Policisë së Kosovës Malsor Dashi e Armend Trena u zhdukën pas aksidentit.

Loading...