Maqedoni

Georgievski për Huffingtonpost: Maqedonia perendimore duhet të jetë pjesë e Shqipërisë së madhe

Shpërndaje

Ish kryeministri Lubço Georgievski duket se po shfaqet me deklarata dhe intervista gjithmonë në kohën kur vendi kalon në faza shumë të vështira politike dhe gjeostrategjike, shkruan Zhurnal.mk

Në një intervistë të fundit dhënë për gjermanen Huffingtonpost ka dhënë deklarata intriguese që po zgjojnë shumë pluhur në opinionin maqedonas e njëkohësisht po sulmohet me të madhe pasiqë ka thënë se dëshiron ndryshime të kufijëve të Maqedonisë, më tej ai thotë se parasheh që në Maqedoni do të ndodhë një marsh i vdekjes ndërsa për momentin vendi donimohen me mbi 30% të popullatës së fesë muslimane e në të ardhmen Maqedonia mund të bëhet vend musliman.

Gjithë intervistën e tij në gjuhën gjermane mund të lexoni këtu.

Loading...