MaqedoniTop Lajme

Gostivar: Dy fëmijë të cilët jetojnë në 10 metra katror (Video)

Shpërndaje

Ngjarja prekëse në Gostivar e dy fëmijëve të cilët jetojnë në 10 metra katror dhe sprova e Nënës së tyre të sëmurë!

Bajrishe Uzejri së bashku me bashkëshortin dhe dy fëmjët u nisën drejt Gjermanisë për një jetë më të mirë por atje ngjarja mori tjetër rjedhë! Bashkëshorti i saj e braktis në mes të Gjermanisë, duke e lënë të vetme me dy fëmijët e saj. Kjo e papritur i shkaktoi asaj paralizë! Ashtu mes problemeve dhe halleve të shumta u kthye në Gostivar por nuk kishte asnjë vend ku të fuste kokën. Për të mendoi vjerra, pavarisht se i biri e la nusen dhe fëmijët ajo i mbështeti dhe i mori në shtëpi. Ata jetojnë në një dhomë 2 metra katror që është e pa përshtatshme për banim. Kjo nënë e sëmuë kërkon ndihmën e Shqiptarëve, të ketë nje strehë ku të jetojë me dy fëmijët e saj!

Për më tepër shihni videon e më poshtme.

Loading...