Gostivar: Policia në një çajtore gjen 3 kilogram marihuanë dhe arreston tre persona

Shpërndaje

Policia e Gostivarit gjatë kontrollit të kryer në një çajtore, ka zbuluar 3 kilogram marihuanë. Pas kësaj ka arrestuar 3 persona.

Objekti ishte i marë me qira nga 55 vjeçari D.A nga Gostivari., informon “tetova1”.

Pas gjetjes së marihuanës u arrestuan pronari i çajtores D.A 55 vjeç, R.M (59) nga Vrapçishti dhe S.H (23) i cili pas marjes në pyetje është lëshuar në shtëpi.

Loading...