Ilindeni, Hoxha godet analistët, i quan sehirbazë

Shpërndaje

Maqedonia e Ilindenit

Xhezair Shaqiri

Analiza pro dhe kunder ketij ndryshimi te emrit te Mk.
Analistet sehirbaz po thone disa fjale kunder sa per ti merituar rrogat nga Sehirbazet rrogadhenes.
Per ta dhene nje mendim, pro o kontra duhet te jesh personalitet qe nete kaluaren se paku nje projekt te ka hecur per se mari apo ke udhehequr proces pozitiv ne shoqeri.

Sehirbazet analista ne cdo teme e cila shfaqet ne shoqeri me kotesij i thone disa fjal koti.

Analiza e vetme kontra e cila vlejti ta lexosh ishte e Shpetim Pollozhanit
Ndryshimi i emrit deri tani isht burim i shum problemeve dhe ngecje e shum proceseve pozitive per qytetaret e mk
Qeveria aktuale beri nje hap te rendesishem me kompromisin me Greqin e cila blokonte mk te antarsohet ne Nato dhe Be
Me ket ndrishim te emrit mk i hapen shum dyer te presperitetshme
Me fjali dhe ideja gjdo njeri ja arin te nderton pallate por vetem aj i cili fjalet i shendron ne vepra ndrton shtepij apo edhe pallate
Per mua shqetesuese eshte deklarata e kryetarit te vmros i cili thot se Republika e mk esht i vetmi pozivitet
Heshtja e vmros esht shqetesuese sepse duke e njohur politikat agresive te deritashme len te dishohet se nuk dota len pa turbullira mk
Jo rastesisht koheve te fundit shfaqen neper internet grupe mk me uniforma te zeza duke kercenuar Zaevin dhe Shqiptaret
Koha dote tregon konstruktivitetin apo agresivitetin e vmrovcave.

#postim ne facebook

Loading...