Incident në Bit Pazar: Një grup e madhe shitësish përplasen me policinë! (VIDEO)

Shpërndaje

Ndeshet policia me një grup të madhe qytetarësh për momentin në afërsi të Bit Pazarit. Sipas informatave jozyrtare dhe të pa vërtetuara, bëhet fjalë për tezgat e egra të cilët policia ka dashur ti largojë që në mëngjes

https://www.youtube.com/watch?v=Bo9vV9kxmms&feature=youtu.be

Loading...