Maqedoni

Ja çka thotë Ivanovi pas takimit të liderëve për emrin e ri të Maqedonisë

Shpërndaje

Gjorge Ivanov, pas takimit të liderëve në Shkup, kryeministri Zoran Zaev i ka njoftuar me propozimin për emrin e ri të Maqedonisë “Republika e Maqedonisë Ilinditase”.

“Nuk kam ndërtuar qëndrim, pres që të më dorëzohet me shkrim dhe pres që në të ardhmen të mos jemi selektivisht të informuar. Duhet që ta shohim në tërësi që të dimë për cilat çështje është biseduar. Procesi patjetër duhet që të udhëhiqet në kornizë të konstatuar në OKB dhe çfarëdo dokumenti duhet që të jetë lëndë e rishqyrtimit”, tha Ivanov.

Loading...