Maqedoni

Ja çka vendos gjyqi pë Alimin dhe Gurin e BDI-së

Shpërndaje

Gjykimi për rastin “Titanik 3” të Prokurorisë Speciale Publike do të vazhdojë me 19 qershor. Të akuzuarit në seancën e sotme treguan se e kuptojnë aktakuzën që e prezantoi prokurorja Fatime Fetai, por nuk ndjehen fajtorë.

Sipas Prokurorisë Speciale Publike dy të akuzuarit me veprimet e tyre kanë ndikuar drejtpërdrejt në rezultatet e zgjedhjeve.

Avokatët e Ejup Alimit dhe Ismet Gurit para gjykatës treguan se me më shumë dëshmi në procesin e procedurës do të dëshmojnë që klientët e tyre janë të pafajshëm.
Gjykata gjithashtu para fillimit të seancës së sotme e refuzoi kërkesën e avokatit Elenko Milanov për përjashtimin e prokurores speciale publike, Katica Janeva që u kërkua në seancën para tre ditëve.

Loading...