Ja komandantët që krisën pushkën e parë të UÇK-së në Maqedoni (VIDEO)

Shpërndaje

Njësitet e para të UÇK-së ishin stacionuar në Karadakun e Shkupit, ku edhe 15 vjet më parë nisën luftimet e para në Tanushë.

Pamje nga fshatrat e Karadakut të Shkupit, gjegjësisht fshati Malinë, ku ishin stacionuar njësitet e para të UÇK-së dhe figurat emblematike të saj.

Në një video të Asociated Press shfaqen pamjet e lëvizjes dhe luftimeve të ushtarëve, por edhe deklaratat e komandantëve mes tyre edhe Xhezair Shaqiri – Hoxha, si dhe Sami Ukshini i njohur si komandant Sokoli, transmeton INA

Loading...