Ja si granatohej Sllupçani në vitin 2001, por nuk u dorëzua! (VIDEO)

Shpërndaje

Në Sllupçan të Kumanovës, u shënua 2 maji. Kjo është dita kur brigada 113 e “Ismet Jasharit” në vitin 2001,shpalli Karadakun zonë të lirë, duke shënuar fillimin e luftës së UÇK-së.

2 Maji është dita e fillimit të luftës së UÇK-së dhe shpalljes së zonës së lirë në Karadak nga brigada 113 në vitin 2001, e njohur si Brigada e “Ismet Jasharit” apo Komandant Kumanova.

Ja si granatohej Sllupçani në vitin 2001, por nuk u dorëzua!

Loading...