Jeta në Maqedoni po shtrenjtohet

Shpërndaje

Shpenzime për jetesë në muajin prill të këtij viti kanë hasur në rritje prej 0.3 % në raport me muajin paraprak, ndërsa në raport me muajin prill të vitit të kaluar janë rritur për 1.4 %, transmeton Almakos.

Në muajin prill të vitit 2018 rritje të indeksit të shpenzimeve për jetesë është hetuar edhe tek karburantet për familje për 2.8 %, shërbimet mjekësore për 2.6 %, karburantet dhe mazuti si pjesë e mjeteve për transport për 2.1 %, biçikletat për 1.6 % dhe tjerat.

Loading...