Jovanoviq alarmon për ndarjen e Kosovës (VIDEO)

Shpërndaje

Kryetari i Partisë Liberal Demokratike në Serbi, Çedomir Jovanoviq, po qëndron në Kosovë, dhe në paraditën e sotme pati dy paraqitje ku shpalosi pikëpamjet e tij për raportet ndërmjet dy shteteve.

Edhe kësaj radhe, ai konfirmoi qasjen e tij të kundërt me atë të qeverisë në Beograd, karshi pavarësisë së Kosovës.

Kronikë e Besnik Tahirit.

Loading...