Kasami: Emri i ri duhet të përfaqësojë multietnicitetin (VIDEO)

Shpërndaje

Lideri i Lëvizjes BESA, Bilal Ksami tha se ende nuk ka marrë informatë zyrtare rreth zgjidhjes së emrit.

“Pozita zyrtare e Lëvizjes Besa është që emri të pasqyrohet në realitetin e shoqërisë në shtetin e Maqedonisë, ndërsa ajo është karakteri multietnik dhe shumë-konfesional. Çdo emër tjetër nuk i përfaqëson të gjithë shtetasit e Maqedonisë. Personalisht mendoj që duhet të ngelet emri Maqedoni, gjithçka tjetër duhet që të jetë marrëveshje.

Loading...