MaqedoniTop Lajme

Këshilli organizativ: Nuk do të lejojmë hapjen e KAZINOS afër UT-së (VIDEO)

Shpërndaje

Këshilli organizativ që sot protestuan kundër hapjes të Kazinos në Reçicë të Vogël, tha se shumë institucione ju kanë premtuar se Kazinot nuk do të hapen afër shkollave, por ata që na kanë premtuar na kanë gënjyer, andaj sot ne protestojmë kundër Kazinovo. Sipas tij, kazinot kanë një qëllim, shkatrimin e rinisë, varfërinë, prostitucionin, degjenerim të shoqerisë.

Hapja e Kazinos afër UT-së nuk do të lejohet, andaj ne kemi këto kërkesa, deri te Ministria e Financava, Arasimit, DHP dhe Komunës së Tetovës që menjëherë

Të anulojë hapjen e Kazinos.
Të hartojë një ligj kundër Kazinos që mos lejojë së paku 3 km nga shtëpia e fundit

Loading...