MaqedoniTop Lajme

Këto janë ofertat të cilat Zaev u ka ofruar Thaçit, Kasamit dhe Gashit

Shpërndaje

E hëna është dita kur PDSH e Menduh Thaçit, BESA e Afrim Gashit dhe BESA e Bilall Kasamit duhet të përgjigjen rreth ofertës të kryeministrit Zoran Zaev – a hynë në Qeveri ose jo.

Sipas informatave të “Veçer”, Thaçit i është ofruar vendi ministrorë pa portofol. Nëse dakordohet, do ta fitojë vendin e lirë të BDI-së ku ministër ishte Ramiz Merko.

BESËS të Bilall Kasamit i është ofruar zv.ministër në një resor, e ajo është në ministrinë e transportit dhe lidhjeve.

BESËS së Afrim Gashit një vend ministrorë, jo-zyrtarisht Ministria e Kulturës.

Nëse vetëm me këto rotacione do të përbyllet rikonstruimi i Qeverisë, mbetet të shihet javës që vjen.

Loading...