Këto janë postet udhëheqëse në PSD

Shpërndaje

“Kuvendi i Jashtëzakonshëm i Partisë Socialdemokrate zgjodhi me shumicë votash kryetarin e saj z. Shpend A. Ahmeti, nënkryetarin z. Visar Ymeri dhe sekretaren e përgjithshme znj. Aida Dërguti.

Në këtë mbledhje u zgjodh edhe Këshilli Drejtues i partisë si dhe morëm vendim që PSD të tërhiqet nga koalicioni i lidhur me PAN para zgjedhjeve të fundit parlamentare.”

Ky është njoftimi që Partia e Social Demokrate ka lëshuar para pak minutash, pas mbajtjes së Kuvendit të jashtëzakonshëm.

Loading...