Këtu mund ta ndiqni të gjithë debatin për hyrjen e Lëvizjes Besa dhe PDSH-së në qeveri (Video)

Shpërndaje

Ne videon e me poshtme mund ta ndiqni të gjithë debatin për hyrjen e Besës dhe PDSH-së në qeveri.
Ku ne dabat jane te ftuar:

Alajdin Demiri – analist
Selim Ibrahimi – analist
Valon Bela – analist

Loading...