Maqedoni

Këtu mund ta shihni debatin e plotë në temën: Ilindeni dhe shqiptarët (Video)

Shpërndaje

Në debatin e mbremshem u diskutua per temen Ilindeni dhe shqiptarët ku te ftuar ishin:

Vebi Bexheti– gjuhëtar
Nijazi Muhamedi – analist
Arben Llalla – historian
Arben Ratkoceri – gazetar

Loading...