Komandant Hoxha merr post në Qeverinë Zaev. E konfirmon një funksionar i kësaj partie (Foto)

Shpërndaje

Xhevat Iseni, aktivist dhe funksionar i partisë qeveritare LSDM ka konfirmuar për një post që i është dhënë Xhezair Shaqirit- i njohur si Komandant Hoxha transmeton Faktiditor.ch.Me këtë rast Iseni përmes rrjetit social facebook nuk ka dhënë informacione tjera se për cfarë posti bëhet fjalë por sic ka shkruar ai me këtë rast kryeministri Zoran Zaev e ka mbajtur premtimin.Ndiqeni më poshte postimin e tij:

Loading...