Kosovarët ‘çmenden’ për politikanin serb (Video)

Shpërndaje

Nuk ka se si të pritet ndryshe një politikan nga Beogradi i cili është i vetmi që ka pranuar pavarësinë e Kosovës. Çedomir Jovanoviç, tha në Prishtinë se edhe politikanët tjerë të Serbisë e kanë kuptuar se e kanë humbur Kosovën por ata insistojnë në diçka tjetër.

Por, politikani serb, morri një përgjigje të shpejt nga zv.kryeminsitri i Kosovës, Enver Hoxhaj.

Interesimi për ta ndjekur këtë tryezë të organizuar nga KDI, ishte i madh.

Madje muhabeti mes mysafirëve dhe nikoqirëve nuk përfundoi as atëherë kur mori fund diskutimi.

Sido që të jetë, kreyetari I partisë Liberale serbe, u desht ta ndërpres këtë muhabet duke qenë se një pritje tjetër i ishte organizuar në Kolegjin AAB.

Nga mënyra se si u prit brenda, duket panevojshme prezenca e policisë jashtë objektit.

Edhe këtu interesimi për të ndjekur ligjeratën dhe për t’i bërë pyetje një lideri; ndryshe nga të tjerët në Serbi ishte i madh.

Jovanovic tha se Serbia qysh moti e ka kuptuar se nuk do ketë integrim në BE, pa e njohur Kosovën.

Ndryshe do të ishte situata sikur në krye të shtetit serb të jetë një lider si Jovanoviq i cili gëzon pak përkrahje në Serbi e shumë simpati në Kosovë./Express/

Loading...