Kur do ta dërgojë në Gazetën Zyrtare ligjin për gjuhët? Ja çka thotë Kryeparlamentari Xhaferi

Shpërndaje

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi thotë se ligjin për përdorimin e gjuhëve do ta dërgojë në Gazetën Zyrtare, kur do të vlerësojë se është koha e duhur, por pa dhënë ndonjë afat kohor.

Duke pas parasysh se nuk ka afate për shpalljen e ligjit për përdorimin e gjuhëve, vlerësojë se në kohën e duhur dhe kur do të vlerësojë se duhet Ligji të dërgohet në Gazetën Zyrtare, ai do shpallet dhe më pas institucionet kompetente të deklarohen për tekstin e Ligjit gjegjësisht dilemat që u thanë në opinion, deklaroi Xhaferi në intervistën javore të Radios Evropa e Lirë.

Loading...