“Kur kali tregon se kush është shefi” (Video)

Shpërndaje

Një kalorëse i ka shpëtuar mrekullisht zemërimit të kalit të saj.

Duket se kafsha është zemëruar në fund të udhëtimit dhe e ka hedhur në një pellg uji.

Video është kapur nga disa miq të kalorëses të cilët janë çuditur nga sjellja e kalit.

Siç duket, kafsha ka treguar se cili është “shefi”. 

Loading...