Maqedonia federatë me Bullgarinë për hyrje në BE dhe Nato!?

Shpërndaje

Në këtë moment ndoshta është e çuditshme por ndoshta e shfrytëzueshme si ide mund të jetë që të bisedohet dhe të dakordohet dhënia e një mundësie si federatë mes Republikës së Bullgarisë dhe Republikës së Maqedonisë e që në këtë mënyrë Maqedonisë do i jepej mundësia që pa pengesë të integrohet në strukturat veriatlantike, kështu shkruan Fokus.

Mirëpo, mes tjerave shkruhet se për këtë duhet pasur mirëkuptim dhe para se gjithash interes nga ato që marin vendime shumë të rëndësishme në Europë dhe në rajon.

Loading...