Mbështetësit e Gruevskit mblidhen para Gjykatës Penale (Live/Video)

Shpërndaje

Një grup prej rreth 50 mbështetësish të ish-kryeministrit Nikola Gruevski janë mbledhur para Gjykatës Penalenë Shkup, para vendimit të kësaj të fundit për të. Midis tyre janë ish-kryetari i komunës së Aerodromit Ivica Koneski, ish-kryetari i Shkupit, Koce Trajanovski dhe disa të tjerë të  përfshirë në rast ‘shuplaka’ të urdhëruara në Qendër.

Protesta po zhvillohen vetëm disa minuta para vendimit të Gjykatës Panele për ish-kryeministrin Gruevski, në rastin PSP-së të koduar me emrin “Tanku” dhe i referohet blerjes së automjetit super të shtrenjtë “Mercedes”.

Loading...