Mickoski: Në orën 13:00 publikojmë skandal të ri për kriminalitetin e pushtetit

Shpërndaje

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski në profilin e tij në Fejsbuk ka paralajmëruar se në ora 13:00 do të publikojë skandal të ri për kriminalitetin e pushtetit. Ai ka thënë se fytyra e vërtetë e pushtetit është ajo e përmbushur me skandale dhe mos-punë.

“Ai kancer po metastazon. Jeta erdhi vetëm për disa derisa të tjerët po e mbijetojnë më të vështirën. Sot do të publikojë skandal të ri për mënyrat dhe metodat me të cilat punon pushteti… Na ndiqni në ora 13:00”, ka shkruar Mickoski.

Loading...