MPB shënon ditën e policisë, Nuhiu përkulet para “Branitellave” (Video)

Shpërndaje

Ministria e Punëve të Brendshme shënoi ditën e policisë, 7 majin me nderime tek përmendoret e policëve të vrarë, në aksione të ndryshme policore. Ministri Oliver Spasovski ishte i shoqëruar nga zëvendësi i tij Agim Nuhiu të shoqëruar nga sekretari shtetëror, drejtori i byrosë për siguri publike u përkulën para përmendoreve të Branitellave. Të pranishëm tradicionalisht ishin edhe familjarët e policëve të vrarë, në mesin e të cilëve edhe disa familje shqiptare. Ministria ndau edhe disa mirënjohje për policët e dalluar. Ditës së policisë i paraprinë disa aktivitete në qytete të ndryshme të Maqedonisë ku është demonstruar fuqia dhe organizimi i njësiteve të ndryshme në MPB të cilët kanë demonstruar ushtrime se si veprojnë aksione të caktuara. Në këto evenimente ministri premtoi rritje të rrogave për policët por edhe kushte më të mira për punë, shkruan SHENJA.

Loading...