Muaji i Ramazanit: Sonte Teravia e parë, nesër dita e parë e agjërimit

Shpërndaje

Nga Bashkësia Islame njoftuan se të mërkurën, me 16 Maj, është dita e parë e muajit të Ramazanit.

Kjo do të thotë se të martën do të falet teravia e parë.

Dita e parë e Bajramit të Ramazanit është 15 Qershori.

Nga ky institucion fetar të gjithë besimtarëve dhe besimtareve ia uruan muajin e Ramazanit me dëshirë që ta agjërojnë me kënaqësinë e Zotit, lumturinë familjare dhe solidaritetin e xhematit.

Loading...