Muhamedi në ClickPlus: Çështja e emrit mund të zgjidhet për një javë

Shpërndaje

Në debatin e mbremshem u diskutua per temen Ilindeni dhe shqiptarët ku te ftuar ishin:

Vebi Bexheti– gjuhëtar
Nijazi Muhamedi – analist
Arben Llalla – historian
Arben Ratkoceri – gazetar

Analisti Muhamedi tha në ClickPlus: Çështja e emrit mund të zgjidhet për një javë

Per me teper ndiqni videon e me poshtme

Loading...