Argëtim

Në mal me bikini (Foto)

Shpërndaje

Kostumet e plazhit dhe bikinit vishen në klimë të nxehtë, por femrat ruse i veshin edhe nëpër male, aty ku temperaturat janë të ulta.

Rreth 500 ruse morën pjesë në Festivalin Khibiny-Bikini, që mbahet çdo vit në Malin Aikuavençorr, në Kirovsk.

Edhe pse temperatura ishte nën 0, ato nuk ngurruan të tregonin format, të veshura vetëm me bikini.

Loading...